Başöğrt. Fesih DEMİR - Okul Müdürü

1972 yılında Nusaybin de doğdu.ilkokulu Nusaybin´de ortaokulu ve liseyi Elazig da tamamladi.Hatay Mustafa Kemal üniversitesi Eğitim Fak.sinif öğretmenliğini bitirdi.1994 yılında Yozgat ili merkeze bağlı yassihuyuk köyü ilkokulunda  öğretmenliğe başladı.1998 yılında Nusaybin zeynelabidin ilkogretim okulunda öğretmen ve müdür yrd.olarak görev yaptı.Tepeustu ilköğretim okulu, Girmeli ilkokulu ve Edip Mungan ilkokulunda okul müdürü olarak ve cesitli tarihlerde Nusaybin ilçe müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalıştı Mardin Mazıdağı ilcesinde ilçe milli Egitim muduru olarak görev yapti..Evli ve 4 çocuk babasıdır.halen Nusaybin catalozu ilkokulunda müdür olarak görevine devam etmektedir.