T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / NUSAYBİN - Çatalözü İlkokulu

Çatalözü İlkokulu

Telefon
04824150010
Belgegeçer
0
WEB
https://nusaybincatalozu.meb.k12.tr
Adres
ÇATALÖZÜ MAH. ÇATALÖZÜ SK. NUSAYBIN BILIM SANAT MERKEZI NO: 84/1 NUSAYBİN / MARDİN
Vizyon
Temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, gelecekte yönetimde söz sahibi olma, ekonomik özgürlüğünü kazanmış güçlü bilinçli ve Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Çatalözü İlkokulu; çağdaşlığını toplumsal yardımlaşmanın, milli ve sosyal değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak eleştirel düşünebilen, yaratıcı, iletişim becerisi olan, araştıran ve sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci ve Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanan insanlar yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için okulumuz bu gün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :156
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :960
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
07.20 - 17.20
Isınma
sobalı
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Şehir içi dolmuşları ile yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Nusaybin İpekyolu Mahallesi ile bitişiktir. ilçenin kuzeyindedir. Eski adıyla Nusaybin YİBO ´nun olduğu bölgededir. Köyde 180 hane bulunmaktadır. Nufusu yaklaşık 700 dür. yerleşim yapısı ovadır. su, yol, elektrik, telefon, internet sorunu yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
5 km (ilçeyle bitişik)
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır