Eyl

Okulumuzda boya ihtiyacı olan sınıf, koridor ile okulumuzun dış cephe duvarlarını boyadık.

Mrt

Çatalözü İlkokulu'nda 07.03.2023 Salı günü okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yapılan tatbikata, okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Mrt

Çocuklarımızın Eğitim ve Öğretim gördükleri okullarını güzelleştirerek, daha temiz bir ortamda eğitim ve öğrenim görmeleri için çalışma başlattık.Okulda bakım, onarım, boya ve badana v.s çalışmaları başlatmış olup öğrencilerimizin daha güzel bir ortam içinde eğitim öğretim görmelerini sağlamış olacağız.

Mrt

Okul Öncesi Öğrencilerimiz Yeşilay haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ock

Mardin Büyükşehir Belediyesi, "10 bin pota projesi" çerçevesinde okulumuzda Basketbol Potası kurulumu gerçekleştirdi.

Ara

FLO Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Şirketi tarafından gönderilen ayakkabılar ve montlar İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde okulumuzda öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ümit ÇETİN,Mardin İl Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut AKAN,Flo Mağazacılık ve Pazarlamam A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY ve beraberindekiler ile birlikte öğrencilerimize hediye edilen ayakkabı ve montlar dağıtıldı.

Ara

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz M. Emin ÇETİN başkanlığında oluşturulan Nusaybin'de Başarıyı Artırma Çalışmaları komisyonu okulumuza ziyaret ederek okul idaremiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek akademik başarıyı artırmaya yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.İlçe komisyonu sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle muhabbet ettiler.

Ara

Okulumuzda akıllı tahta kurulumu için alt yapı çalışması yapıldı.En kısa süre de sınıflarımıza akıllı tahtalar kurulmuş olacaktır.