Ağu

Okulumuz Anasınıf ve İlkokul 1. Sınıf kayıtlarımız başlamıştır.Velilerimizi okula bekliyoruz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, yarıyıl tatilinde dört alanda ücretsiz kurs açacak.  İlk kez geçen yaz tatilinde açılan İngilizce, matematik, bilim ve sanat kurslarına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini ve devam etmesini istediğini belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yarıyıl tatilinde de ücretsiz kurslarımızla tüm öğrencilerimizin yanındayız. 21 Ocak'ta başlayan kurslar 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Ocak ayı başında öğrencilerimizin başvurularını alacağız." dedi.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlandı.